Inventariseren en prakkezeren

Welke producten passen bij jou? Zijn dit borrelplanken, sleutelhangers, veldflessen of misschien flesopeners? Met meer dan 1000 producten zijn er voldoende mogelijkheden.

 

Samen bekijken we welke producten beschikbaar zijn, gepersonaliseerd kunnen worden, welke prijzen we aanbieden en welk voordeel we hier samen uit kunnen halen.

Ik begrijp dat je wellicht geen behoefte of kennis hebt om zelf de ontwerpen te maken, of om daar überhaupt mee bezig te zijn. 

Ik help je bij het opzetten van je ontwerpen en zorg voor een passende manier om jouw producten tentoon te stellen.

Dit kan zijn via een webpagina, een catalogus of een webshop. Samen bekijken we welke manieren het beste passen.

We bekijken samen op welke manier jouw klanten kunnen bestellen. 

Bij een bestelling verzorg ik de productie en uitlevering, en de uitvoering hiervan is altijd maatwerk.

Een ophaalafspraak of directe levering aan de klant is mogelijk, maar bijvoorbeeld ook frequente leveringen aan je clubhuis behoren tot de opties.

De Knutselwatte..?!

Joey van der Beek

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Joey en ik woon in Roermond (Limburg). 

Ik ben graag creatief bezig en vind het leuk om dingen ‘eigen te maken’. In 2019 liepen mijn hobby’s uit de hand en ontstond mijn onderneming, genaamd ‘De Knutselier’. 

Op zoek naar een relatiegeschenk, gepersonaliseerd cadeau of je eigen merchandise? Ik help je graag verder!

Gepersonaliseerde producten

Ik ben in het bezit van verschillende apparatuur waarmee ik producten kan personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan machines waarmee (grote en kleine) stickers gemaakt worden, professionele lasermachines die bijvoorbeeld hout en metalen kunnen graveren en snijden, en verschillende apparaten waarmee bijvoorbeeld mokken, sleutelhangers, keycords en muismatten bedrukt kunnen worden. De mogelijkheden zijn enorm. 

Goed om te weten: vrijwel alles kan gepersonaliseerd worden. Stuur me gerust een bericht als je een idee hebt, of dat je graag hebt dat ik met je meedenk. 

Klik op een afbeelding om deze te vergroten. 

't Huysmerck - merchandise op maat

In 2022 zijn de fundamenten gelegd voor ’t Huysmerk. Een dienst waarbij ik bijvoorbeeld verenigingen, artiesten, makelaars en anderen help met het bedenken, realiseren en uitleveren van eigen merchandise. Geheel in de huisstijl die bij hun past.

Van het bedenken tot publiceren, realiseren en uitleveren, alles gebeurt achter de schermen zonder dat je voorraad hoeft in te kopen of apparatuur dient aan te schaffen.

Multimedia vormgeving

Waar het op neer komt is dat ik regelmatig graag beelden maak, of deze nu stilstaand of bewegend zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bedenken, filmen en monteren van een (bedrijfs)video, het ontwerpen van visitekaartjes of een flyer.

Camera’s, Adobe software, kabels, mengpanelen, beamers, audio bewerking, live-streams, presentaties, noem maar op. Ik word er wel gelukkig van en vind het ook leuk om hier telkens weer mee bezig te zijn! 

Voor verschillende projecten heb ik de vormgeving mogen verzorgen, waarvoor ik heel dankbaar ben. 

Er was eens, iemand die graag schrijft..

let's klets

Heb je een vraag, opmerking, of wil je gewoon even je hart luchten? Dat kan. Neem dan even contact met me op! Bij voorkeur help ik je graag per e-mail of Whatsapp, met name omdat ik, naast deze hobby, ook een baan en gezin heb.

Heb je een dringende vraag, of ben je he-le-maal in paniek? Bel dan gerust even op 06 46 17 38 60.