In 2022 zijn de fundamenten gelegd voor ’t Huysmerck, een dienst waarmee ik verenigingen, organisaties, artiesten en anderen help met het opzetten van eigen merchandise. Dit geheel in de huisstijl die bij hen past. 

Van het bedenken tot publicerenrealiseren en leveren: alles wordt verzorgd, zonder dat je kennis nodig hebt of voorraad en apparatuur moet aanschaffen.

Beneden lees je enkele voorbeelden van mogelijkheden. Alles is bespreekbaar, alles is op maat.

Eigen borrelplanken, bieropeners en buttons voor op de jas? Slechts een paar voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos. De producten worden allemaal ontworpen met het oog op de bestaande huisstijl. Het is belangrijk dat de producten herkenbaar zijn! 

Bestellingen kunnen worden geplaatst via een aparte webpagina die door mij verzorgd wordt.
Daarnaast hebben we een speciaal bord gemaakt voor in de kantine, waar alle producten op staan.

Bestellingen worden eenmaal per week geleverd op een vast adres, en vanuit daar door de vereniging zelf gedistribueerd naar de uiteindelijke koper.

Bedrukte mokken, gegraveerde veldflessen en onderzetters worden ontworpen met leuke foto’s van de artiest. 

De producten kunnen gepersonaliseerd worden. Zo kan de trouwe fan via een speciale webpagina een product bestellen met zijn of haar eigen naam én de foto van de artiest.

De producten worden rechtstreeks aan de eindklant geleverd. 

Er zijn vaste afspraken gemaakt met het makelaarskantoor over een kant-en-klaar pakket, dat bij de verkoop van iedere woning gemaakt dient te worden.

Een borrelplank met de verkochte woning, een sleutelhanger in de vorm van een huis met de namen van de kopers, en een wijnfles met een etiket in de huisstijl van de makelaar, het kan allemaal.

De producten worden eenmaal per week geleverd bij de makelaar. Het enige dat wij moeten weten? Het adres en de namen van de nieuwe bewoners. 

Misschien heb je wel zelf een idee in je hoofd, wat wellicht wel eens helemaal ge-wel-dig kan zijn? Neem even contact op.
Onder het genot van een (digitale) kop koffie gooien we gewoon alles op tafel, en kijken we samen wat mogelijk is.

Inventariseren en prakkezeren

Welke producten passen bij jou? Zijn dit borrelplanken, sleutelhangers, veldflessen of misschien flesopeners? Met meer dan 1000 producten zijn er voldoende mogelijkheden.

 

Samen bekijken we welke producten beschikbaar zijn, gepersonaliseerd kunnen worden, welke prijzen we aanbieden en welk voordeel we hier samen uit kunnen halen.

Ik begrijp dat je wellicht geen behoefte of kennis hebt om zelf de ontwerpen te maken, of om daar überhaupt mee bezig te zijn. 

Ik help je bij het opzetten van je ontwerpen en zorg voor een passende manier om jouw producten tentoon te stellen.

Dit kan zijn via een webpagina, een catalogus of een webshop. Samen bekijken we welke manieren het beste passen.

We bekijken samen op welke manier jouw klanten kunnen bestellen. 

Bij een bestelling verzorg ik de productie en uitlevering, en de uitvoering hiervan is altijd maatwerk.

Een ophaalafspraak of directe levering aan de klant is mogelijk, maar bijvoorbeeld ook frequente leveringen aan je clubhuis behoren tot de opties.

let's klets

Heb je een vraag, opmerking, of wil je gewoon even je hart luchten? Dat kan. Neem dan even contact met me op! Bij voorkeur help ik je graag per e-mail of Whatsapp, met name omdat ik, naast deze hobby, ook een baan en gezin heb.

Heb je een dringende vraag, of ben je he-le-maal in paniek? Bel dan gerust even op 06 46 17 38 60.