Bedankt voor de mooie woorden!

Niets is zó waardevol als eerlijke feedback van je klanten. Met deze terugkoppeling weet je als ondernemer al gauw wat je klant denkt, voelt en verder vertelt naar de rest. Ik hoop dat je tevreden bent met je product(en), zo niet, neem dan even persoonlijk contact op. Ik help je graag.

Ben je tevreden? Te gek! Ik zou het enorm op prijs stellen als je je ervaring zou willen delen op Google of op Facebook.
Dat kun je doen door middel van de onderstaande links.

Google

Klik op het Google logo hierboven om een review op Google te schrijven. Je gaat direct naar de juiste pagina om een review te schrijven.

Facebook

Klik op het Facebook logo hierboven om naar mijn pagina te gaan. Klik vervolgens (bij Facebook zelf) op reviews/recensies om een review te schrijven.

Enorm bedankt! Je moeite wordt gewaardeerd. Herinner me bij een nieuwe bestelling even aan je review.. 🫶🏼

daphne balendonckdaphne balendonck
21:34 15 Feb 24
Ten eerste SUPER service, Joey denkt ook echt met je mee om der iets moois en persoonlijks van te maken.Alles netjes verpakt, ik ben een zeer tevreden klant !!!!!
Randy HavemanRandy Haveman
12:08 15 Feb 24
Werken met Joey van De Knutselier is een plezier. Denkt met je mee en voert daarna snel en vakkundig uit wat je met hem hebt afgesproken. De borrelplanken en flessen openers zijn geweldig geworden! Tevens heel betaalbaar. Ben er blij mee! Bedankt.
Bryan BongersBryan Bongers
15:00 05 Oct 23
Joey heeft een van onze collega verrast met een wijnfles die zelfgemaakte etiketten had. Echt een geniale creatie waar we het nu nog steeds over hebben.Het werk van de Knutselier is altijd een aanrader!
Philip ApeldoornPhilip Apeldoorn
11:20 21 Dec 21
Top meedenker, bedenker, uitvinder en meer!
Manda SpiertzManda Spiertz
12:41 04 May 21
Vandaag de sleutelhanger binnen gekregen die ik voor mijn moeder besteld had! Precies zoals ik in gedachte had! Ooknog een welkomst cadeautje gekregen ik ben een tevreden klant en zal vaker bij de Knutselier iets bestellen :)!!
Fiona PijnenburgFiona Pijnenburg
21:32 14 Jan 21
Ben heel erg blij met mijn serveerplank.Hele goede en snelle en klantvriendelijke service.U vraagt wij draaien de machines, zo gaat het bij de knutselier.
js_loader

let's klets

Heb je een vraag, opmerking, of wil je gewoon even je hart luchten? Dat kan. Neem dan even contact met me op! Bij voorkeur help ik je graag per e-mail of Whatsapp, met name omdat ik, naast deze hobby, ook een baan en gezin heb.

Heb je een dringende vraag, of ben je he-le-maal in paniek? Bel dan gerust even op 06 46 17 38 60.