bewegende beelden

Video's maken doe ik graag! Of dit nu een bedrijfs-, instructie-, of promotievideo is, het blijft leuk! Ik help je van A tot Z, van concept tot eindproduct.

stille beelden

Flyers, posters, visitekaartjes of wellicht een (interactieve) presentatie? Dat zijn leuke uitdagingen. Samen komen we ongetwijfeld tot iets moois!

techniek

Techniek vind ik ruig, en daar speel ik graag mee. Niet alleen op video gebied trouwens. Mengpanelen, software, kabels, camera's, live-streams, ik kan er wel van dromen!

Bewegende beelden

Ik heb altijd al een drang gehad om te registreren wat ik mooi vond, vooral zodat dit vastgelegd was en ik hier later naar terug kon kijken. Deze drang heb ik nog altijd. Mijn fotocollectie bestaat niet voor niets uit meer dan 300.000 foto’s.

In 2020 kreeg mijn hobby echter een andere wending toen ik aangenomen werd als videograaf bij EffectConnect, een innoverend softwarebedrijf in Swalmen. Toen vielen de kwartjes pas écht en ontdekte ik dat video niet meer dan een hobby is, maar een passie. 

Bekijk gerust een aantal video’s uit mijn portfolio. 

Stilstaande beelden

Bij stille beelden denk je bijvoorbeeld aan visitekaartjes, flyers, presentaties, fotobewerking, en posters. Ik help je graag waar mogelijk! 

Regelmatig mag ik personen en bedrijven helpen in de vormgeving van reclame uitingen of gepersonaliseerde producten. 

Uiteraard is een combinatie van bewegende en stilstaande beelden ook mogelijk. Of zelfs om het helemaal af te maken, gecombineerd met gepersonaliseerde producten.. 😉 

 

Techniek

Techniek is echt he-le-maal te gek. Al op 8 jarige leeftijd had ik de zelf geknutselde schakelaars naast mijn bed welke de lichtslang aanzette aan het plafond. Om het helemaal funky te maken kon ik zélfs verlichting achter mijn TV aanzetten om zo mijn zelf gemaakte ambilight te creëren. 

Intussen heb ik mijn kennis verder uitgebreid en weet ik raad met verschillende kabels, software, hardware, verlichting, mengpanelen en camera’s. 

Om bijvoorbeeld livestreams te hosten ben ik in het bezit van een Atem switcher waarmee verschillende camera’s en microfoons geschakeld kunnen worden in livestreams. 

Ook voor andere uitdagingen ben ik enthousiast.