Ambassador Event 2023 aftermovie

Op 19 april van dit jaar vond de Marketplace Conference 2023 van EffectConnect plaats. EffectConnect heeft mij gevraagd om deze dag op video vast te leggen. Het was een fantastische en leerzame dag, tot in de kleinste details perfect georganiseerd. Mijn complimenten! Ik wil EffectConnect bedanken voor het vertrouwen, de gezelligheid en tot ziens!

Jaarvergadering BIZ Centrum Swalmen

Vandaag was de jaarlijkse bijeenkomst van ‘BIZ Centrum Swalmen’. Een vereniging die bestaat uit lokale ondernemers welke zich inzetten voor het centrum van Swalmen en de lokale ondernemers. Dit is tevens de organisatie achter ‘Belaef Zjwame’, de jaarlijkse kerstmarkt in Swalmen. Voor ‘Belaef Zjwame’ heb ik eerder de grafische vormgeving mogen verzorgen. Tevens ben ik …

Jaarvergadering BIZ Centrum Swalmen Lees meer »

Kerstmarkt ‘Belaef Zjwame’

11 december 2022 was het dan zover, de kerstmarkt ‘Belaef Zjwame’ vond eindelijk plaats. Het was een fan-tas-tisch evenement waar we hard aan gewerkt hebben.

Dit jaar mocht ik de huisstijl, grafische vormgeving, decoratie en promotie verzorgen. Ik vond het geweldig! Je kwam er niet meer omheen, heel Swalmen kleurde blauw met rood.

Ik vertel je graag meer over dit tof evenement, deze mooie dag en vooral ook de werkzaamheden die daarbij kwamen kijken.

Live Webinar Effectconnect

6 oktober 2022 was een toffe dag. Op deze dag organiseerde EffectConnect een live webinar met één van de grootste e-commerce spelers: Amazon!

Tijdens dit live-webinar mocht ik zorg dragen voor de grafische vormgeving en de techniek van het evenement.

In dit bericht lees je meer over wat we gedaan hebben, hoe dit in zijn werk ging en wat het resultaat was.

Aftermovie voor Logic4 relatiedag

Vandaag mocht ik in opdracht van Logic4 (webshop & ERP software) een compilatie filmen en monteren van hun relatiedag. Een speciale dag waar de klanten centraal stonden en werden geïnformeerd over de huidige en toekomstige ontwikkelingen van de software.

Aftermovie en prijzen voor Play-X

Vandaag organiseerde Play-X een geweldig evenement, namelijk BASIX. BASIX is een nieuw concept sportevent waarbij functioneel trainen wordt gecombineerd met obstacles. Tijdens deze grensverleggende run gaan de deelnemers de strijd aan met hun enige echte lifelong tegenstander: zichzelf. Tijdens BASIX gaan de deelnemers ver terug in de tijd van de mensheid. Jagen, verzamelen en overleven; …

Aftermovie en prijzen voor Play-X Lees meer »

Carnaval 2021

Dit jaar was een erg leuk jaar op het gebied van Carnaval! Hoewel ik zelf weinig tot geen carnaval vier, kreeg ik een aantal vragen of ik gepersonaliseerde kado’s kon maken. Natuurlijk doen we dat! Bedankt voor deze leuke opdrachten!

Een generatie vastgelegd

Vandaag kreeg ik het verzoek of ik een generatieshoot wilde maken van opa, vader en zoon. Deze foto’s zijn op locatie gemaakt en later in elkaar gefotoshopt. De foto’s werden erg leuk ontvangen en hebben inmiddels op canvas een mooi plekje aan de muur gekregen!