Jaarvergadering BIZ Centrum Swalmen

Vandaag was de jaarlijkse bijeenkomst van ‘BIZ Centrum Swalmen’. Een vereniging die bestaat uit lokale ondernemers welke zich inzetten voor het centrum van Swalmen en de lokale ondernemers. Dit is tevens de organisatie achter ‘Belaef Zjwame’, de jaarlijkse kerstmarkt in Swalmen.

Voor ‘Belaef Zjwame’ heb ik eerder de grafische vormgeving mogen verzorgen. Tevens ben ik lid van het bestuur, wat ik ontzettend gaaf vind. Het is immers onwijs tof om mee te mogen werken aan deze kerstmarkt! Meer lezen over de 2022 uitvoering van Belaef Zjwame? Klik dan hier.

18 januari 2023 vond de jaarlijkse vergadering plaats van ‘BIZ Centrum Swalmen’. Een vergadering waarbij ideeën besproken werden, toelichting werd gegeven over de (lopende) zaken, en een blik werd geworpen op de toekomst.

Aan mij werd gevraagd of ik de grafische vormgeving voor deze jaarvergadering wilde verzorgen. Héél graag natuurlijk! In overleg met de bestuursleden heb ik de presentatie verzorgd, maar ook het uiterlijk van de nieuwe memo- bladen en handouts welke de bezoekers mee naar huis kregen.

Naast de grafische werkzaamheden kreeg ik ook het verzoek of ik de techniek wilde verzorgen. Dit hield in: een goede laptop, een stabiele verbinding en een mogelijkheid dat de sprekers zélf door de presentatie konden klikken. Zo gevraagd, zo gedaan.

Helaas was het zo dat ik 2 dagen vóór de presentatie een klein ongelukje heb gehad waardoor ik door mijn rug gegaan was, het resultaat: ruim 4 dagen alléén maar plat liggen. Gelukkig stond mijn mooie vrouw Tessa gelijk klaar om deze taak van mij over te nemen, terwijl ze dit nog nooit gedaan had. Met de nodige zenuwen ging ze toch vol goede moed naar de presentatie, en heeft ze uitstekend de techniek verzorgd. Supertrots, dat is het eerste woord waar ik dan aan denk. Dankjewel schat!

Ik ben BIZ Centrum Swalmen onwijs dankbaar dat ik de grafische vormgeving van de presentatie, memobladen en handouds heb mogen maken en het vertrouwen dat ze hadden in de technische verzorging. Mijn vrouw Tessa ben ik enorm dankbaar omdat dit verhaal, zonder haar, nooit zo mooi had kunnen aflopen.