Aftermovie en prijzen voor Play-X

Vandaag organiseerde Play-X een geweldig evenement, namelijk BASIX.

BASIX is een nieuw concept sportevent waarbij functioneel trainen wordt gecombineerd met obstacles. Tijdens deze grensverleggende run gaan de deelnemers de strijd aan met hun enige echte lifelong tegenstander: zichzelf. Tijdens BASIX gaan de deelnemers ver terug in de tijd van de mensheid.

Jagen, verzamelen en overleven; allemaal aspecten die in BASIX van belang zijn. Het parcours neemt je mee door de evolutie middels 6 uitdagende challenges die er stuk voor stuk voor zorgen dat jouw oerkracht naar boven komt. BASIX gaat niet om spieren, maar om het vinden van jouw ontembare wil. Wil je meer weten over BASIX? Klik dan hierr…..

Iedere deelnemer krijgt bij het behalen van de finish een houten medaille, waarin het logo en jaartal gegraveerd staat. Omdat BASIX terug gaat naar de basis, is bewust gekozen voor houten medailles, om ook de natuur terug te laten komen. De medailles zijn diep gegraveerd. De medailles zijn gemaakt in eigen productie.

Naast de medailles kreeg ik ook de eer om een aftermovie te maken van deze toffe dag. Deze kun je beneden bekijken.