Een uit de hand gelopen hobby

Knutselen is leuk, vooral als je mensen gelukkig kunt maken. Het is echter niet zo fijn als je huis één grote bende wordt. Nu moet ik eerlijk toegeven: ik kan wel eens rommelig zijn. Vooral wanneer ik met meerdere dingen door elkaar bezig ben lijk ik wel eens een bulldozer.

Het gevolg van een uit de hand gelopen hobby is dat je meer apparaten krijgt, voorraad, spulletjes in het algemeen maar óók dat je mensen over de vloer krijgt (wanneer je klanten hebt). Dat is gewoon niet zo fijn om iedereen in je huiskamer te ontvangen. Althans, dat vind ik.

Om die reden ben ik in Mei begonnen met het verbouwen van onze kleine maar fijne vrijstaande garage. Deze ruimte van 5×3 is nu geïsoleerd, afgewerkt en klaar om gebruikt te worden als ‘Knutsel-lab’ waar ik lekker kan knutselen, maar óók klanten kan ontvangen.

Wát een werk, maar het is het dubbel en dik waard.